In de prachtige omgeving van Havelte valt genoeg te ontdekken en te beleven. Ook te paard kun je hier de mooie natuur bewonderen. Het Holtingerveld heeft een afwisselend en bijzonder landschap. Wij bieden buitenritten onder begeleiding aan voor volwassenen en kinderen. Ook als u graag samen met uw kind een buitenrit wil maken kan dat!

De ligging van 't Schier leent zich bij uitstek voor heerlijke tochten en buitenritten door het prachtige Holtingerveld. Tijdens een buitenrit wordt u door mij begeleid. Ik rijd zelf al jaren in dit gebied en ontdek nog steeds leuke nieuwe paden. Ik vind het altijd weer een genot om me in dit heerlijke gebied te begeven en wil dit graag delen met anderen zodat zij hier ook van kunnen genieten.

Kinderen kunnen mee met een buitenrit. Bij minimaal 2 jaar rij-ervaring mogen zij zelf los rijden en ga ik mee te paard. Bij minder dan 2 jaar rij-ervaring lopen de pony's mee aan de hand.

Er worden ritten van 1 of 2 uur aangeboden. Bij voldoende ervaring is het ook mogelijk langere ritten te maken. Er is veel mogelijk dus neem gerust contact op om een buitenrit op maat door te spreken.

Om een buitenrit te kunnen maken dien je alle gangen (stap/draf/galop) te beheersen.